maandag 13 februari 2012

Kenmerken beelddenkers. Beelddenkers – Herkennen en erkennen.

De tekst werd op vraag van de auteur verwijderd.

 

 


 

 

5 opmerkingen:

 1. Tot mijn grote verbazing zie ik dat hier zonder toestemming een complete reportage van ons is gekopieerd. Ik wil hierbij wijzen op het feit dat er copyright (en dus auteursrechten) op deze reportage rusten en dat zonder schriftelijke toestemming het illegaal is de reportage te kopieren en te plakken. Ik wil daarom verzoeken de tekst binnen 24 uur te verwijderen van de site.

  Marion Middendorp

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste,
  Ik heb de tekst doorgekregen van een vriendin en heb wel degelijk de bron vermelding er bij gezet: Bron: http://www.peuteren.nl

  Als u wil zal ik de tekst verwijderen, al snap ik helemaal niet waarom u da tzou wensen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen een bronvermelding is niet voldoende. Je hebt schriftelijke toestemming nodig, onze content te mogen gebruiken, hetgeen ik pertinent niet heb gegeven. Al onze content is auteursrechtelijk beschermd (geldt overigens voor al het content op internet, dus tekst en beeld). Het ongevraagd en dus zonder toestemming kopieren van tekst (en/of beeld) is illegaal en daarom strafbaar. Er kunnen zelfs flinke bedragen in rekening gebracht worden.
  Zover zal ik niet gaan, omdat ik zie/lees dat je het in je onschuld hebt gedaan, maar ik wil wel dat je de content zo snel mogelijk verwijderd van je blog.

  Marion Middendorp

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas zie ik dat de tekst nog steeds niet is verwijderd. Ik heb het gisteren vriendelijk gevraagd en je de kans gegeven de tekst te verwijderen. Mocht de tekst vandaag nog steeds niet verwijderd worden, zal ik er niet voor schromen juridische stappen te ondernemen en een factuur naar je toe te sturen voor het onrechtmatige gebruik van deze tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie nu je opmerking en zal de tekst vandaag verwijderen.

  BeantwoordenVerwijderen