vrijdag 2 juli 2010

Hooggevoelig? Beter gronden!

Artikel door Peter Den Haring


Waarom en wanneer zou je moeten gronden? En wat wordt bedoeld met het schoonhouden van je aura? Moet je dat nu allemaal serieus nemen? Geloven in het onzichtbare is een hele opgave. Voor velen is het onmogelijk. Het idee, dat er buiten je stoffelijke lichaam ook nog zoiets als een astraal lichaam bestaat, krijgt nog steeds veel sceptici aan het glimlachen. Het idee dat er in het zogeheten aura bovendien kleuren te `zien' zijn, mankementen in je gezondheid en hele films van gebeurtenissen uit je jeugd, vindt bepaald niet overal ingang.

Gronden en aarden hebben alles met elkaar te maken. Je lichaam accepteren, je aardse bestaan helemaal durven voelen, daar gaat het om. Maar dat betekent ook GENIETEN van al het aardse: eten, drinken, spelen, kijken, voelen, alles wat je zintuigelijk kan ervaren. Je merkt bijvoorbeeld aan je koude voeten dat je slecht gegrond bent of teveel 'in je kop' zit. Alles wat je met je voeten en handen doet, grond je beter. Dus sport, wandelen, dansen, tuinieren, boetseren, timmeren, maar ook eten klaarmaken en vrijen.

Je kunt natuurlijk ook VISUALISEREN dat je een goede verbinding met de aarde maakt. Daarnaast kun je je voorstellen dat je psychische ballast laat afvloeien naar de aarde. Dat scheelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten