dinsdag 1 december 2009

Hooggevoeligheid

15 jaar geleden startte ik met mijn praktijk.  In die tijd onder de naam Tremellin, later werd het ANYK The Company of Health.
In het begin startte ik met voedingstherapie - Bachflowers en voetreflexologie.  Maar naarmate ik mij verder bijschoolde en specialiseerde, veranderde mijn therapie aanbod mee.


De voorbije 5 jaren werkik bijna uitsluitend met hooggevoeligen.  Niettegenstaande de 'kwaal' waarvoor ze naar mij komen: allergie - emotionele problemen - slaapproblemen etc. steeds weer heb ik met hooggevoeligen te doen die zelf niet weten of beseffen dat ze hooggevoelig zijn en dat het dus niet de allergie is, die ik ga aanpakken, maar wel hun hooggevoeligheid.


En zodoende is dit blog ontstaan.  Je vindt hier artikelen over hooggevoeligheid van allerlei auteurs van over de hele wereld.
Ook stel ik regelmatig een boek voor en geef ik je info over opleidngen/cursussen, seminars etc.


Een blog zou geen goed blog zijn als het een eenrichtingsverkeer wordt.  Dus nodig ikieder van u uit om actief deel te nemen, via uw opmerkingen, commentaar en suggesties.


Welkom dus ... op het blog van Hooggevoeligheid-hspAnnick Lentacker


Sensitivity is anything but a flaw.
Many HSPs are often unusually creative and productive workers, attentive and thoughtful partners, and intellectually gifted individuals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten